Let The Raspisani Begin. - Stop! This Raspisani Is Not Ready Yet!

Vill kunna spela

 Det vore verkligen en dröm att kunna spela gitarr, året är något som jag har velat kunna i många år. Jag försökte att börja lära mig det för ett antal år sedan. Men sen rann det ut i sanden och jag hade inte tid till det. Men det är något som jag gärna skulle vilja ta upp igen och verkligen lära mig det bra.
Det är så fint att lyssna till akustisk gitarr tycker jag, det är så avkopplande och man kan göra det på så många olika sätt. Det finns så mycket fin musik som har gjorts med bara en gitarr.

Övning ger färdighet

Ja det är verkligen som ordspråket säger att ju mer man övar ju bättre blir man på det. Så det är väl mest det som krävs att man tar sig tid till att göra det och få det gjort. Så att man verkligen har en chans att blir bättre på det som man vill lära sig. När jag var liten så spelade jag klarinett och det är också ett väldigt fint instrument som jag tyckte om att spela och lära mig.
Det är så härligt med musik och det vore verkligen kul att kunna spela flera olika typer av instrument och det kanske man kan få göra någon gång. Ja om man bara tar sig tid till att göra det så kan man ju lära sig allt av det och det är ju kul.
Sen så finns det ju hur många instrument som helst som man kan tänka sig lära sig och det vore kul att lära sig det någon gång. Men om jag får välja ett att börja lära mig så skulle det vara gitarr tror jag för det är så fint tycker jag och det är kul att spela det. Så det är något som jag tror att jag skulle uppskatta.